MENY
Følg oss i sosiale media:

AUTOTOG – TA MED BILEN PÅ TOGET!

Ønsker du å vite mer om biltog/autotog, ta kontakt med våre kolleger i Danmark – Togrejse.dk

På siden deres kan du lese mer om hvilke ruter som er tilgjengelige og spørre om plassering og pris.

 

HAMBURG – VERONA

HAMBURG – MUNCHEN

HAMBURG – INNSBRUCK

HAMBURG – LÖRRACH

HAMBURG – VILLACH

 

Har du tenkt på muligheten for å reise med tog nedover i Europa, og like vel ha med deg bilen din?

 

Ta for eksempel Kielfergen til Kiel, kjør en times tid til Hamburg og kjør bilen om bord på toget. Du og familien finner dere godt til rette i sovekupeen deres, og sover dere videre til enten Sør-Tyskland, Østerrike eller Italia. På morgenen kommer dere frem og kan kjøre bilen deres videre dit dere ønsker. Kanskje frister det å ta toget hjem igjen, eller kanskje velger dere å kjøre tilbake til Norge? Det å ha med bilen lar deg og familien få større fleksibilitet for både hvor man vil reise videre og hva slags ferie man ønsker. Nedenfor har vi satt opp mer informasjon rundt togreisen Hamburg-Verona, men kontakt oss gjerne dersom du er interessert i noen av de andre strekningene.

 

Avreise Hamburg kl. 18.00 – Ankomst Verona kl. 10.00. Pris for bil, 2 voksne og 2 barn i 4 personers liggekupé: fra. 9.750 NOK

 

Verona er det viktigste norditalienske trafikk-knutepunktet med fantastiske tog- og motorveisforbindelser, og er på den måten et fantastisk utgangspunkt å ankomme med tog til og reise videre med bil fra. Når du kjører av toget i Verona har du sluppet utallige mil på motorvei, køer og tissepauser.

Fra Verona tar det en drøy time å kjøre til Venezia, du er minutter unna Gardasjøen eller du kan kjøre ca. 3 timer til Toscana. Du kan også ta ferge fra Venezia til Kroatia, eller fra Livorno til Korsika eller Sardinia. Verona i seg selv er også en fantastisk by med et enormt tilbud for store og små. Besøk den vakre gamlebyen med verdenskjente Arena di Verona, se Julies balkong fra William Shakespeares kjærlighetsdrama Romeo & Julie, nyt italiensk mat og vin eller gå tur langs Adige-elven.

Liggevogn

På ruten fra Hamburg til Verona finnes liggekupéen kun for 4 personer. Kupéene er opprinnelig bygget til 6 personer, men er tilpasset på denne ruten for bedre komfort. Liggevognen er oppredd når du kommer og er perfekt til barnefamilier, men man kan også bestille felles kupé hvor du deler den med andre.

Hvis du reiser i en gruppe, vil vi sørge for at dere blir plassert sammen. Kupéene er utstyrt med bord, aircondition, leselamper og gardiner. I alle kupéer finnes der stikkontakter.

Sovevogn

Sovekupé kan bestilles for 1, 2 eller 3 personer. Alle sovekupéer har vask,  aircondition og stikkontakter. Både laken og håndklær er gjort klart, og det serveres en enkel frokost (croissant og kaffe) i kupéen, som er inkludert i prisen. Sovevognene er plassert enten foran eller bak i ​​toget, og det er derfor lite gjennomgangstrafikk i gangene.

Juniorsuite

Våre juniorsuiter er den beste standarden på Autotoget. Vi har slått to kupéer sammen og forbundet dem med en dør i mellom. På den måten kan man nyte luksusen av separat stue og soverom, eller to soverom. Barna kan sove uforstyrret mens foreldrene er rett ved siden av og koser seg. Nyt bevegelsesfriheten og ekstra plass til bagasje.

Barn

Barn fra 0-3 år går gratis. Barn fra 4-14 betaler halv pris.

Spisevogn

Man kan kjøpe frokost for ca. 170 NOK, og middag bestående av salat, hovedrett og dessert for ca. 390 NOK For barn koster middag ca. 220 NOK. Man kan bestille plass i restauranten til to bordsetninger og man kan velge mellom kjøtt, fisk eller vegetarmeny.