Følg oss i sosiale media:

Kundeomtaler

Roger, Kolbotn
De høye forventninger ble absolutt innfridd
Tusen takk for en kjempeflott tur, med sosiale og hyggelige medreisende. Godt gjennomført av en god og hyggelig reiseleder. Før turen hadde vi høye forventninger og de ble absolutt innfridd. Tur og tog frister til gjentagelse!
Bjørn S
Fantastisk togtur i Alpene for familien
Takk for en fantastisk togtur i Alpene for meg og familien 🙂 Har hele veien hatt veldig fin dialog ifm. booking og endringer. Turen bø på gode hotell og flotte opplevelser - med trivelig reiseleder! Dette kan dere virkelig!
Hilsen Britt og Per
Det er den flotteste turen vi har vært med på
Tusen takk for kjempetur. Vi var med på Tur gjennom Alpene fra 28.april til 2.mai 2019. Det er den flotteste turen vi har vært med på. Norsk alle tiders reiseleder på hele turen. Vi syntes det var litt dyr tur, men den var vært hver eneste krone. Her var iberegnet fly tur/retur Oslo/Genève og hjem fra Milano, tog, buss, taxi, utflukt til toppen av Gornegrat, opp i 3100 MOH, flotte hoteller, 4 middager, 3 retters lunsj på toget, 4 frokoster. Trengte bare kjøpe drikke til maten og to lunsjer. Bare toget opp til den høye toppen hadde kostet oss to ca 1500 kr. Dette fristet til gjentagelse på en av de andre turene dere har. Helt strøkent opplegg fra begynnelse til slutt. Så dere som lurer - løp og kjøp!!!
Ole K, Eva, Kari og Terje, Trysil
Vi har storkost oss fra første minutt
Tusen, tusen takk for en fantastisk tur. Vi har storkost oss fra første minutt. Masse god mat og fantastiske naturopplevelser. Tusen takk til Harald, du er akkurat slik en reiseleder skal være...tilstede men ikke "masete" og tusen takk til alle dere andre som var med, virkelig en flott gjeng å dra på tur med. Vi kom hjem i går med 1000 inntrykk. Man har jo noen forventninger når man drar på en slik tur og de ble så absolutt innfridd alle sammen. De var en fantastisk naturopplevelse. Den startet i Zermatt hvor vi nådde Gornergrat til +5 grader, snø, skyer og storm i kastene (det forringet ikke opplevelsen, synes vi) og endte i Lugano til strålende vær og +29 og i mellom der en masse flott natur, mye god mat og et fantastisk reisefølge. En MEGET fantastisk tur som jeg kan anbefale på det sterkeste. Vi gleder oss allerede til USA turen 😉
Åke Allerth
10 poäng av 10 möjliga!
Ett stort tack för en förnämlig resa!!! Den var välplanerad, utmärkta hotell, bra mat, fin service och sist men inte minst en trevlig reseledare som hade koll på oss när vi blev för yviga 🙂 och gav oss den informationen vi behövde och i lagom portioner.
Monica og Lars Brække fra Moss
Vi takker for en fantastisk fin tur!
Vi takker for en fantastisk fin tur, hvor været var usannsynlig flott. De forskjellige togturene var hver for seg fire spesielle opplevelser, hvor Gornergrat Bahn og Bernina Express var i en klasse for seg - vi tok masse bilder, det er ikke lett å forevige inntrykkene gjennom kamera men disse er for alltid lagret på «minnedisken». Vi satte også stor pris på at bagasjen ble fraktet fra hotell til hotell! Hotellene var veldig bra, med god service og hyggelig betjening. Vi var også fornøyd med middagene hvor ostefonduen og lunsjen på toget med glovarme tallerkner var høydepunktene. Blant reisefølge vårt fant vi mange interessante og morsomme deltakere som var med på å krydre reisen med gode historier. Som reiseledere gjorde dere en flott jobb, med svært god informasjon og god individuell oppfølging av alle deltakerne. Uten for omfattende erfaring fra gruppereiser synes vi dere taklet oppgavene på en god og ikke minst personlig måte, og som også bidro til en godstemning blant reisedeltakerne. Konklusjonen er krystallklar: Vi anbefaler på det varmeste togreiser.no som turoperatør, og som følge av omtale på egne Facebook-sider har vi bidratt til å profilere dere og reiser med tog - sett oss på mailinglista!
Odd og Karin
Takket være dere ble den fine rundturen i Skottland løftet til store høyder
Karin og jeg vil takke hele reisefølget for en fantastisk reise. Takket være dere ble den fine rundturen i Skottland løftet til store høyder. En flott gjeng. En spesiell takk til Erik og Michael som sørget for at alt gikk knirkefritt og vi håper at alt går bra for dere i framtiden. Til alle, håper våre veier krysses igjen en gang.