MENY
Følg oss i sosiale media:

Trygg bestilling hos togreiser

TRYGG BESTILLING OG AVBESTILLING 

Vi har forståelse for at det kan være vanskelig å bestille en reise langt frem i tid i disse koronatider, og tilbyr derfor helt spesielle endrings- og avbestillingsregler for reiser som bestilles frem til 1.mai 2021. Innen 65 dager før avreise kan du:

  • Du kan fritt endre til en annen reise
  • Du kan avbestille (uansett grunn) og få tilbake pengene dine innen 14 dager

 

 

DU ER BESKYTTET AV PAKKEREISELOVEN

Dersom du bestiller en pakkereise hos oss er du automatisk beskyttet av Pakkereiseloven. Det betyr at Togreiser AS er pliktet til å følge lover og regler gitt gjennom lov om pakkereiser og reisegaranti. De aller fleste turer vi tilbyr er såkalte pakkereiser, med unntak av egne produkter som interrail og togbilletter. 

 

 

REISEGARANTIFONDET

Vi er medlem av Reisegarantifondet som sikrer deg som kunde ved en eventuell konkurs. Du vil dermed få tilbake alt du har innbetalt til Togreiser via RGF.

 

 

NORMALE AVBESTILLINGSREGLER

For turer som bestilles etter 1.mai 2021 vil våre normale avbestillingsregler gjelde. Det betyr at du frem til 105 dager før avreise fritt kan avbestille reisen din og få tilbake innbetalt depositum fratrukket 750 kr per person. Når det er 60 dager eller mindre til avreise tilbakebetales ikke depositumet.