MENY
Følg oss i sosiale media:

Nå kan du leie ditt eget tog // Togreiser

Nå kan du leie ditt eget tog!

De fleste i næringslivet som arrangerer kurs, konferanser, samlinger eller firmaturer, tenker i dag først og fremst på fly når de skal ha med seg ansatte eller kunder. Nå blir det mulig å tenke nytt, grønt og miljøvennlig!

Leie ditt eget tog!

«Det fine med å leie ditt eget tog er at du kan starte samlingen allerede på stasjonen», sier Erik Baadstø, daglig leder i Togreiser.no. Sammen med andre kompetente jernbanefolk har han nylig lansert tilbudet togcharter.no, der målet er å flytte næringslivet over på tog.

«Vi kan stille med rød løper, noe godt i glasset og hornmusikk på perrongen» forteller Baadstø entusiastisk. Da blir transport med fly eller privatbil noe man helst ikke går tilbake til. Tenk å komme ombord i en pyntet vogn der man opplever korte kåserier, musikk eller kanskje en fagrelatert quiz på vei til konferansen? Tog tar kanskje noe lenger tid, men dersom man har det hyggelig og utnytter tiden vil den bli en verdifull del av samlingen», forklarer Baadstø. «Man skal også huske på at toget går fra sentrum til sentrum, og man er derfor fremme allerede idet man går av toget.

Dersom ønsket er lokal mat underveis kan man få alle typer godsaker ombord på stasjonene underveis. Toget kan også stoppe på steder av spesiell interesse. Der deltagerne kan strekke på beina og bli med på forskjellige aktiviteter. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Det å få et chartertog fra A til B med alle ønskene vi vet de ulike bedriftene har, krever svært mye jernbaneteknisk kompetanse. Ruteplanlegging, sikkerhets- og teknisk kompetanse er bare noe av det som trengs for å få til god togfremføring. I Togcharter.no har vi oversikt over alt av togmateriell i Norge og Sverige, og vi kjenner banestrekningene meget godt. Alt foregår på detaljnivå, og dette sikrer at arrangementet bokstavelig talt går på skinner.

Gode togopplevelser

Vi vil tilby nettopp det vi vet flere ønsker seg», sier Baadstø videre. Nemlig gode tog-opplevelser med kollegaer på vei til neste arrangement. Togcharter.no tilbyr alt fra ren transport, til fest, mingel eller arbeid ombord. Etter å ha arrangert firmaturer og events i nesten 20 år, vil vi nå flytte vår kompetanse inn i det norske tog universet.

Mange i næringslivet vil gjerne være en del av det grønne skiftet, men vet ikke helt hvor de skal begynne. Vi kan legge opp et togevent som blir en skikkelig snakkis. Noen ganger er det mest praktisk å reise med et rutegående tog. Da er det fullt mulig å leie sin egen vogn i et vanlig rutegående tog», avslutter Baadstø.

Togcharter.no

Togreiser.no er Norges eneste turoperatør som spesialiserer seg på gruppereiser med tog! Vi setter sammen et program med hyggelige hotell, spennende utflukter og gode reiseledere. Nøye utvalgte høydepunkter fra de fineste togturer i Europa og andre steder i verden.

Togreiser.no har agentur på Deutsche Bahn i Norge og selger alt av interrail og togbilletter til hele Europa. Gjennom Togcharter.no tilbyr vi hele tog til næringslivet!

No Comments

Post A Comment