MENY
Følg oss i sosiale media:

Våre reiseledere

Erik Baadstø

Erik er fra Drammen, gift og har to barn. Han er reise og tog-entusiast og har vært reiseleder og jobbet i reisebransjen siden slutten av 1990-tallet. Erik er eier og daglig leder av Togreiser, og brenner for å lage flotte reiser til våre kunder. Han er alltid glad og fornøyd og har et humør som smitter over på de som møter han.

 

Anita Benedickte Mjøs

Anita er fra Drammen, Norge, og er 44 år. Hun jobber med regnskap, lønn og administrasjon i flere selskaper når hun ikke er reiseleder. Hun er utdannet interiørdesigner og er deleier i et selskap som selger sunt snacks/godteri. Anita er veldig pratsom og sosial, opptatt av at de rundt seg har det bra og er generelt glad i mennesker. Dersom en i gruppa hennes setter noe mellom tennene eller blir sjøsyk tar hun frem «reiseveska». Den dekker nesten ethvert behov og består av alt fra tannpirkere og solkrem til sjøsyketabletter og smertestillende.

 

Michael Stenhouse

Michael er født i England og har bodd på mange plasser i både England, Skottland og Wales. Han er ingeniør og har jobbet som dette i Norge siden 1975. I dag bor han i Tønsberg. Han har 3 døtre og 7 barnebarn. Michael har skotske aner og hans slektstre viser etternavnet i uavbrutt linje tilbake til 1600 tallet. Han har feriert en del i Skottland og gleder seg nå til nye opplevelser som reiseleder.

 

Harald Ensrud

Harald er fra Lier, Norge, og er 45 år. Han jobber med salg av firmaturer og event når han ikke er reiseleder. Han er utdannet innen reiseliv, administrasjon og markedsføring fra Høgskolen i Lillehammer.

 

Nina Harreschou

Nina er en utrolig kunnskapsrik, dyktig og bereist reiseleder som vi er blitt ordentlig glad i. Hun har en sterk interesse for historie, geografi og kultur og har jobbet innenfor reiselivet både til sjøs, i flyselskap og i reisebyrå. Nina har besøkt mer enn 75 land og hun liker å reise utenfor allfarvei da mindre steder ofte gir mulighet til bedre kontakt med dagliglivet og møtet med mennesker. Å gi kundene en god reiseopplevelse er viktig for Nina. Godt humør og formidlingsglede kjennetegner henne og hun nyter å dele nye opplevelser og steder med gruppen. Selv sier hun at bonusen med reiselederjobben er møtet med alle de glade og engasjerte kundene våre da det gir energi og nye impulser.

 

Brit Sjåvik de Luca

Brit er fra Mosjøen, men har tilbragt store deler av livet i Italia. Hun giftet seg der i 1972 etter at hun hadde jobbet som reiseleder for et norsk reisebyrå, og har siden blitt i landet. Nå er hun blitt pensjonist men tar noen reiselederoppdrag for gode kunder. Brit er glad i å møte nye mennesker, oppleve nye steder, hun liker klassisk musikk og opera, og setter stor pris på god mat og vin. Dere er i de beste hender med Brit som reiseleder!