MENY
Følg oss i sosiale media:

Togbaner

GORNERGRAT

Gornergratbanen tar deg opp til Gornergrat for å se en av de mest berømte toppene i verden, Matterhorn. Les mer her. 

 

GLACER EXPRESS

Glacier Express er en fascinerende jernbanetur over de sveitsiske Alpene. Les mer her.

 

BERNINA EXPRESS

Smalsporede Bernina Express er en av de mest imponerende naturskjønne reisene Sveits har å by på. Les mer her.

 

KYLE RAILWAY LINE

Kyle Railway Line tar deg fra kyst til kyst gjennom Skottland. Man reiser i skygger av fjell og skog, ved siden av lyse Lochs og åpne gressområder. Les mer her.

 

THE JACOBITE STEAMTRAIN

Beskrevet som den beste jernbaneturen i verden, tar denne turen deg forbi en liste imponerende steder. Toget har vært med i en rekke filmer, blant andre Harry Potter. Les mer her.

 

THE WEST HIGHLINE LINE

Vurdert av mange til å være en av de mest naturskjønne jernbaneturer i verden, trenger West Highland-linjen dypt inn i den ville vestkysten. Les mer her.

 

CALIFORNIA ZEPHYR

California Zephyr går som en sølvpil fra Chicago helt til San Francisco ved Stillehavet. Landskapet er variert: gressletter, prærie, ørken og fjellkjeder. Les mer her.

 

RAUMABANEN

Bli med på en opplevelsestur med tog gjennom vakre Romsdalen, med de mest spektakulære fjellformasjonene i Norge. Les mer her.

 

OFOTBANEN

Nord-Norges skjulte perle er jernbanestrekningen mellom Narvik og Kiruna, turen går gjennom et unikt, vakkert og skiftende landskap. Les mer her.

 

NORDLANDSBANEN

Nordlandsbanen, den 729 km lange jernbanestrekningen fra Trondheim til Bodø. Banen er dieseldrevet i hele sin lengde. Les mer her.

 

DOVREBANEN

Bli med på en opplevelsestur med tog gjennom vakre Romsdalen, med de mest spektakulære fjellformasjonene i Norge. Les mer her.

 

BERGENSBANEN

Bergensbanen er Nord-Europas høyesteliggende jernbanelinje, hvor cirka 100 km av denne går gjennom vilt fjellandskap. Les mer her.