MENY
Følg oss i sosiale media:

Om oss

Togreiser.no er Norges eneste turoperatør som spesialiserer seg på gruppereiser med tog! Vi legger både opp helt flyfrie reiser, og reiser der man flyr den første og siste strekningen for å komme seg litt lengre før man går på toget. Vi setter alltid sammen et program med hyggelige hotell, spennende utflukter og gode reiseledere – nøye utvalgte høydepunkter fra de fineste togturer i Europa og andre steder i verden. – Og transporten foregår selvsagt med tog!

 

Miljøvennlig – stille – romantisk.  Reiseglede på skinner!​

 

I en stressende hverdag der alt skal skje raskt og alle skal være tilgjengelig er det deilig å senke skuldrene på toget. Her kan du slappe av og la tankene vandre mens nydelige solnedganger og fine landskap passerer utenfor togvinduet. Noen ganger «jukser» vi litt ved å ta fly ut i verden til der de fine togturene er, men vi satser fremover på å lage flere turer der togturen starter i Norge. Noen ganger leier vi et helt tog for våre kunder for å tilby noe helt spesielt.

 

Våre turer går på skinner – med det lille ekstra!

Erik Baadstø

Daglig leder og eier av togreiser.no

Erik har økonomiutdannelse fra BI innen reiselivsledelse og har jobbet i reiselivet med noen korte avbrekk fra 1998 da han reiste verden rundt som backpacker og for alvor ble bitt av reisebasillen. Erik er forfatter av reisehåndboken «101 opplevelser i Dubai» og har erfaring som salgssjef i en av Norges største reisebyrå, Berg-Hansen, han har jobbet med business segmentet i flyselskapet KLM, vært salgsdirektør i Radisson SAS systemet og ikke minst startet og drevet turoperatøren Reisecompaniet i mange år før han solgte dette i 2012.

Han har vært reiseleder og laget gruppeturer til utallige destinasjoner i alle verdensdeler. Erik har i mange år vært tog entusiast og utforsket tog i inn og utland. Fra 2017 har togreiser vært levebrød og altoppslukende interesse. Erik er kreativ, morsom og full av gode ideer. Han er mer eller mindre konstant glad, sprudlende og fornøyd, og det skal godt gjøres å ikke bli i godt humør av å prate med han. I tillegg er han ekstremt god på service og strekker seg langt for å gjøre våre kunder fornøyde.

 

Marie Slyngstad

Byråleder, ansvarlig for påmeldingsturer

Marie har en Bachelor i reiselivsledelse og IATA-sertifisering. Hun har jobbet innen service/reiselivet siden 2001 og har alltid vært glad i å jobbe med mennesker. Før arbeidslivet for alvor startet reiste Marie i Australia, Indonesia og Thailand. Gleden og opplevelsene ved turene ga henne lyst til å legge opp lignende turer også for andre. Etter noen år innen hotell og restaurant i Radisson SAS jobbet Marie som reisespesialist i Kilroy Travels der hun lærte mye om både kjente og ukjente steder i verden. Da mannen hennes startet surfecamp i Portugal gikk turen dit og «stillingen» som surfefrue startet kombinert med avslutning reiselivsstudiene.

I 2010 startet Marie som markedsansvarlig, reisekonsulent og etter hvert byråleder hos turoperatøren Reisecompaniet. Etter flere år der gikk turen videre til jobben hun har i dag. Marie har alltid vært glad i å reise selv og liker seg aller best litt utenfor allfarvei både i og utenfor Norge. Vakker og urørt natur, god mat og vin og lunken kveldstemperatur er høyt oppe på listen. En Aperol Spritz i ettermiddagssola på båthavna i Malcesine ved Gardasjøen, eller en Mojito og dans om bord på «sjokoladetoget» på Cuba er to gode reiseopplevelser Marie anbefaler. Hun har også tilbragt mye tid i San Sebastian, Spania under studier og enda mer tid i Ericeira, Portugal der hun tidligere hadde leilighet.